KA Bilişim, Samsun’da 13.’sü düzenlenen “ETicaretSEM - Samsun ETicaret ve Dijital Pazarlama Konferansı”na katıldı.

Eticaret Ekosistemi içerisinde bulunan firmaların eğitim tabanlı faaliyetler ile işlerine pozitif ivme katmak, eticaretin yurt çapında bilinirliğini artırmak ve sektörel buluşmalar organize etmek amacı ile 2014 yılında kurulmuş olan EticaretSEM bir eğitim firması.

KA Bilişim, Samsun’da 13.’sü düzenlenen  “ETicaretSEM - Samsun ETicaret ve Dijital Pazarlama Konferansı”na katıldı.Türkiye’nin en büyük e-ticaret etkinliklerinden olan ‘EticaretSEM’ konferanslarının 13.’sü Samsun’da düzenlendi. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, EticaretSEM ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde organize edilen konferans Sheraton Otel’de yapıldı.

15 kişinin konuşmacı olarak katıldığı konferansın moderatörlüğünü Gazeteci-Yazar Atıf Ünaldı yaptı. Ticaretin “e” halinin farklı yönleriyle ele alındığı etkinlikte ayrıca, e-ticaret firmalarının başarı stratejilerinin yanı sıra dijital planlamaları ve yatırım maliyetlerinin ön plana çıkarıldığı ve üretimlerin değer kazanmasının yol haritaları da konuşuldu.

Konferansta PayPal Türkiye, Tozlu, PayU, TEB, Gittigidiyor.com (eBay) gibi sektöründe öncü ve lider firmaların temsilcileri e-ticaret konusunda sektörel deneyimlerini aktardı.KA Bilişim açısından konferansı başarılı, deneyimlerin paylaşıldığı, verimli geçen bir konferans oldu.

Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.